Hades

10
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. szeptember 17. (3 éve 10 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - Rougelike-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Kézzel rajzolt

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Supergiant Games

Kiadó: Supergiant Games

Platform: Windows/DOS, Switch

Leírás:

Az alvilág halhatatlan hercegeként az Olümposz erejét és mitikus fegyvereit használva kell kiszabadulnod a halottak istenének karmai közül, miközben minden egyes menekülési kísérlettel egyre erősebbé válsz és egyre többet tudsz meg a játék cselekményéből.

A Supergiant játékainak alapját képező gazdag, atmoszférikus megjelenítés, valamint a játékmenet és a narratíva egyedi ötvözése itt is teljes erővel érvényesül: látványos, kézzel festett környezetek és vérpezsdítő eredeti zenék keltik életre az Alvilágot. 

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

10/10 - A zsáner mesterműve
2021. május. 30.

Jó volt látni ahogy a Supergiant révbe ér ezzel a játékkal, pedig én az elózó alkotásaikat is nagyon szerettem (élükön a Pyre-al ami méltatlanul elfeledett). A Hades már az Eary Access állapotában is majdnem tökéletes volt, de a megjelenésekor minden kérdéses dolog ki lett gyomlálva belőle. Audiovizuálisan csúcsminőség, aminél jobbat nem találni a piacon, a játékmenet tűpontos és gondosan megtervezett, amely a rogueliteot szépen keveri a folyamatosan meglepetéseket tartogató történetmeséléssel. A kihívás magas, nem könnyű megszökni a pokol bugyraiból, de minden egyes nekifutás-kudarc csak egyre elszántabbá tehet ha mellette a fejlesztési lehetőségeket is rendre kihasználod. A Hadesnak egyszerűen nincs gyenge pontja, éppen ezért nem is kaphat tőlem kevesebbet 10 pontnál.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Elkészült a Hades és az Emerald City Confidental magyar nyelvű fordítása
Hír
2 éve 10 hónapja (2021. augusztus 31.)

Elkészült a Hades és az Emerald City Confidental magyar nyelvű fordítása

Két újabb nagyszerű játék játszható immáron magyar nyelven.