Gods of the Twilight

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 14. (8 hónapja 1 hete)

Műfaj: Disztópikus, Fantasy, Sci-fi

Játékmenet: Vizuális novella, Fontos döntéses

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Volutian Design

Kiadó: Volutian Design

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Gods of the Twilight címet viselő vizuális novella egy invazív technológiával és ökológiai katasztrófával teli futurisztikus világban játszódik, pontosabban New Reykjavíkban, egy hajón létrejött városban. A játéknak két főszereplője van, Althea és Farkas, akiknek a város-hajó lakóiként és reinkarnálódott istenségekként kell eligazodniuk ebben a hanyatló világban, miközben high-tech kultisták elől menekülnek, ősi igazságokat és saját titkos képességeiket fedeznek fel, valamint a közelgő apokalipszist próbálják megállítani.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Princze

Összes értékelése: 36

7/10 - Az istenek köztünk járnak
2023. november. 30.
Összességében egy jól összerakott és szépen tálalt vizuális regényt kaptunk, amit elsősorban a cyberpunk és a skandináv mitológia rajongóinak tudnék ajánlani. Mivel ez még közel sem a teljes játék, a végsőnek számító verdikt csak jó sokára várható. Mást nem tehetek, mint várni a folytatást.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Gods Of The Twilight  – Az istenek köztünk járnak
Teszt
7 hónapja 3 hete (2023. november 30.)

Gods Of The Twilight – Az istenek köztünk járnak

Milyen változásokat hozhat a technológia világába a titokzatos, ősi erők visszatérése? Hogyan alakul a fiatal életek sorsa, akikben testet ölt a varázslat? A Vo...