Ghost at Dawn

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 6. (9 hónapja 1 hete)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Blue and Red Games

Kiadó: Blue and Red Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

1947-ben a keménykötésű magánnyomozó Ben O'Hara egy eltűnt lányt keres egy elhagyatott szállodában. Szobáról szobára vizsgálódik, és rakja össze a nyomokat, miközben ólommérgezést ad az élőhalottaknak. Vajon képes-e legyőzni a félelmét, és kideríteni, mi lett a lány sorsa?

A játékos akkor fejezheti be a történetet, amikor csak akarja. Elég beszámolnia a nyomozó ügyfelének arról, hogy mit tudott meg a helyszínen. Ezáltal a játékos többféle befejezést is átélhet. Ezen kívül korlátozott számú élete van arra, hogy megtalálja az igazságot. Ha nem jelentkezik vissza a végső halála előtt, a mentési fájl törlésre kerül.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ghost at Dawn – pusztítsunk szellemeket klasszikus túlélő-horror módon
Hír
9 hónapja 2 hete (2023. szeptember 25.)

Ghost at Dawn – pusztítsunk szellemeket klasszikus túlélő-horror módon

Az indie csapatoknak köszönhetően egyre csak bővül a rögzített kamerás túlélő-horrorok száma. A Ghost at Dawn a pixeles grafika helyett ezúttal a cel-shaded stí...