Full Throttle

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. április 30. (29 éve 2 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: LucasArts

Kiadó: LucasArts

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Corley Motors vállalat, az amerikai álom megtestesítője, minden Szelíd Motoros "családja" válságos napokat él át. A világ megváltozott, a népet már kevésbé hajtja a szabad száguldás vágya, ráadásul a cég elnöke, Malcolm Corley is elég rosszbőrben van. Egy szó mint száz a részvényesek találkozót terveznek melyen vázolni kívánják a cég jövőjét. Az elképzelések nem túl fényesek, az amerikai álom úgy tűnik behódolna a japán kisautógyártásnak és ezentúl ún. minivan-eket gyártana. A Nagy Öreg hallani sem akar a dologról, a helyzet tehát némiképp feszültnek mondható. A bevezetőben épp az öreg Corley-t és minden hájjal megkent, kétszínű tanácsadóját, Rippburger-t láthatjuk vitatkozni, amikor Ben és kis csapata sajátos módon előzik meg gépkocsijukat. Csak egyvalaki képes ilyen "laza" tettre, Corley azonnal felismeri régi barátját Ben-t, a Polecats motoros banda vezérét. Nosza követik is őket egy kis iddogálás és némi sztorizgatás reményében. Rippburger először bölcsen a kocsiban marad, ám amikor már éppen oldódni kezdene odabent a hangulat, váratlanul betoppan, kétes értelmű megjegyzéseket kezd tenni Malcolm Corley egészségére vonatkozóan, valamint fel kívánja bérelni Ben bandáját, hogy legyenek a kíséretük a részvényesek találkozójáig. Ben önérzetét sérti a lealacsonyító modor és Rippburger-rel együtt távozik a helyiségből egy kis "négyszemközti tárgyalásra". Kint azonban már lesben áll a tanácsadó két "nagytudású" biztonsági őre, akik egy vaskos husáng segítségével átmenetileg nyugalomba helyezik hősünket, mialatt Rip elhiteti a bandával, hogy a vezérük ráállt az alkura és már el is robogott előre. Nosza a bandának sem kell több, nyeregbe pattannak és már dübörögnek is tova a sivatagos táj végtelenjébe.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:

Kapcsolódó játékok: Full Throttle Remastered

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.