FLAKE: the Legend of Snowblind

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. január 23. (5 hónapja 3 hete)

Műfaj: Humoros, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Duje Segvic

Kiadó: Ilustrator.hr

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az egyszemélyes, horvát "fejlesztőcsapat" által elkövetett, a játékmenetében a Full Throttle és a Monkey Island ihlette kézzel rajzolt kalandban Nesca szigetén járunk, ahol már ezer éve béke honol az egykori Nagy Háború után. Azonban beköszönt egy jégkorszak szerű időjárásváltozás, és a hatalmas hideg és a temérdek hóval együtt íhinség is érkezik, ugyanis ez a tél láthatóan nem kíván végeszakadni. Egy prófécia szerint ez csak rosszabb lesz, ezért FLAKEm a hópihe szerű lény útnak indul, hogy valami megoldásra leljen.
A kézzel rajzolt és animált point and click kalandban összesen 20 szereplővel találkozhatunk majd, akik ilyen kis indie játéktól szokatlanul szinkronizálva is lesznek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Hull a pelyhes fehér hó, jön már a Flake, jaj de jó!
Hír
6 hónapja 1 hete (2024. január 5.)

Hull a pelyhes fehér hó, jön már a Flake, jaj de jó!

Nemsokára új kézzel rajzolt kalandjátéknak ugorhatunk neki, ami nem kevesebbet ígér, mint hogy nála hidegebb még nem született a műfajban. Ami nem is csoda, his...

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból
Hír
4 hónapja 13 órája (2024. március 18.)

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból

Félútnál tart a Tavaszi Vásár, ezért úgy gondoltuk, ismét ajánlunk tíz játékot a figyelmetekbe - köztük két '24-es megjelenésűt -, amiket érdemes lehet csekkoln...