Fishbowl

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2025. március 4. (7 hónap 1 hét múlva)

Műfaj: Érzelmes, Dráma

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Vizuális novella, Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Fishbowl egy felnőtté válásról szóló történet, amelyet egy hónap alatt mesélnek el. A 21 éves Alo megkapja első állását egy új városban, és egyedül él, miközben a nagymamája halálát gyászolja. A döntések, amelyeket nap mint nap hoz, miközben próbálja egyenesben tartani az életét, az önfelfedezés egyedülálló, elágazó ösvényekkel és többféle végkifejlettel rendelkező útjához vezetik őt.

Döntsd el, mivel és hogyan szeretnéd tölteni minden egyes napodat: videó hívásokat bonyolíthatsz szeretteiddel, videó szerkesztőként dolgozhatsz, rejtvényeket oldhatsz meg, vagy átnézheted a néhai nagymamád holmiját, hogy újra felfedezd a gyerekkori emlékeket. És ne feledkezz meg az öngondoskodási feladatokról sem, miközben napról napra jobban megismered önmagad.

A Fishbowl egy meleg és meghitt történet az elszigeteltségben való életről, a barátságok ápolásáról és a gyász megértéséről.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

LudoNarraCon 2024 összefoglaló
Érdekesség
2 hónapja 1 hete (2024. május 13.)

LudoNarraCon 2024 összefoglaló

Az elmúlt években már megszokottá vált, hogy az indie játékokat felkaroló Fellow Traveller kiadó minden évben megrendezi a narratív játékok fesztiválját, a Ludo...