FINIS

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 26. (7 hónapja 2 hete)

Műfaj: Thriller, Érzelmes, Sci-fi

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor, Felfedezős

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A FINIS egy fejtörőkkel teli kalandjáték, ám egy csavarral megspékelve. A döntéseid alapján pszichológiai értékelést készít a játék. Minden univerzum más-más élményt kínál, terror, nyugalom, pusztítás, háború, fejlődés... Választhatsz 8 teljesen különböző útvonal közül, és minden út egy egyedi befejezéshez vezet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Megjelent a FINIS, amelyben pszichodiagnosztikával elemeznek bennünket
Hír
7 hónapja 2 hete (2023. október 27.)

Megjelent a FINIS, amelyben pszichodiagnosztikával elemeznek bennünket

Október 26-án jelent meg a spanyol k148 Game Studio játéka (PlayStation 4-5, Xbox One, illetve Xbox Series konzolokra november 2-án várható).