Október 26-án jelent meg a spanyol k148 Game Studio játéka (PlayStation 4-5, Xbox One, illetve Xbox Series konzolokra november 2-án várható).

A beharangozóban pszichológiai kalandjátékként aposztrofálják, ahol nem csak rejtvényeket, feladatokat oldunk meg és közben szórakozunk, hanem mélyebben megismerjük önmagunkat is. Ebben egy, a valóságban is létező pszichodiagnosztikai módszert, a Lüscher tesztet hívták segítségül. Ennek lényege, hogy az általunk kedvelt, vagy épp nem tetsző színek alapján bizonyos személyiségi jellemzők, viselkedési formák kikövetkeztethetőek.

Egy-egy feladvány megoldásakor választott szín alapján a játék „kielemez” minket. Ezek függvényében 8 különböző utat járhatunk végig, ami ugyanennyi befejezést takar. Mindezt 21 helyszínen tehetjük meg, amik az előzetesek alapján elég változatosak. Vannak közöttük elhagyatott, romos épületek, UFO-k látogatta farmok, csontvázakkal teli mezők, de futurisztikus helyeken is megfordulhatunk.

Ezzel a felütéssel elhúzták előttem a mézesmadzagot, így kíváncsian várom, mit tudtak az ígéretekből megvalósítani a készítők.