Eternights

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. szeptember 12. (10 hónapja 4 napja)

Műfaj: Dráma, Sci-fi, Érzelmes

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Vizuális novella, Randiszimulátor

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: StudioSai

Kiadó: StudioSai

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, PlayStation 5

Leírás:

Az Eternights egy sajátságos keveréke a japánban kifejezetten kedvelt randiszimulátoroknak, és a mindenhol máshol is imádott Persona széria-szerű iskolába járásba oltott világmegmentésnek. Egy tinédzser srácot irányítva nappal a tanulmányainkat kell minél jobban folytatnunk (miközben nem hanyagoljuk el a szociális életünket, meg a randizást sem), éjjel pedig a különféle szörnyekkel ellepett várost szabadítjuk fel, miközben szintén formás leányzókkal randizunk, miközben megpróbáljuk életben tartani őket. Tehetjük mindezt kifejezetten szép, anime stílusú grafikával megalkotott világban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Eternights előzetes – Egy egészen szerethető perszóna
Érdekesség
1 éve 1 hete (2023. július 5.)

Eternights előzetes – Egy egészen szerethető perszóna

Míg a világ ezen felén elterjedt kalandokat gondolom, nem nagyon kell bemutatni ezen sorokat olvasóknak, addig szerintem azért előfordulhat, hogy a leginkább Ja...