Endling: Extinction is Forever

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. július 19. (1 éve 11 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Lopakodós

Grafikai stílus: 3D, Low-poly

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Föld utolsó anyarókájaként, a kölykeidnek minden gondoskodásra szükségük van, hogy túléljék a pusztulás szélén álló könyörtelen világot. Fedezd fel, mi maradt a természetből, és védd meg családodat a fenyegetésektől. Te vagy az utolsó reményük, mert a kihalás örökre szól.

Tapasztald meg az emberiség által feldúlt világot a Föld utolsó rókájának szemszögéből ebben a környezettudatos módon megírt kaland során.

Fedezd fel az emberi faj pusztító erejét, amely nap mint nap rombolja, szennyezi és kizsákmányolja a természet legértékesebb erőforrásait.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Jó narratíva, halvány játékmenet
2022. augusztus. 15.
Ha félre tudjuk tenni a játékmechanikai hiányosságokat, és csak a narratívára koncentrálunk, akkor az Endling egy egész kellemes alkotás lett, rengeteg, ámbár sajnos szomorú és meglehetősen sötét mondanivalóval. Aki viszont egy kicsit mélyebb túlélőszimulátorra, vagy még több kalandjáték elemre, mint például fejtörőkre számít, az valószínűleg csalódni fog benne. A jelenlegi 30 eurós árát is kicsit túlzásnak tartom, de ha akcióban lesz, szerintem mindenképp csapjatok le rá.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Endling – A kihalás örökre szól
Teszt
1 éve 11 hónapja (2022. augusztus 15.)

Endling – A kihalás örökre szól

Végignézve az elmúlt évek nyári forróságait, a rengeteg szemetet, amit kitermelünk, az erdőirtásokat és a tonnaszámra lehalászott élőlényeket az óceánokból, egy...