EDENGATE: The Edge of Life

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. november 15. (1 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Thriller

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: HOOK

Kiadó: HOOK

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

Az EDENGATE: The Edge of Life-t a felfedezés, a nyomozás, a rejtvényfejtés és a fontos döntéshozatalok ötvözete jellemzi, és ebből kifolyólag a narratívának is fontos szerep jut benne.

Mia, a fiatal és ígéretes biológus egy elhagyatott kórházban ébred, és nem emlékszik, hogyan került oda. Mivel az életnek semmi nyoma körülötte, Mia megpróbálja összerakni az eseményeket, amelyek a kórházba juttatták, és megfejteni az immár kietlen Edengate városának rejtélyét. Mi történt vele? Mi történt azzal a világgal, amelyre emlékszik?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

EDENGATE – nyomozás egy pandémia által sújtott, kietlen városban
Hír
1 éve 9 hónapja (2022. október 1.)

EDENGATE – nyomozás egy pandémia által sújtott, kietlen városban

Egy fiatal biológus bőrébe bújva kell megfejtenünk a rejtélyt, hogy mi történt az egykor nyüzsgő várossal és a benne élő több ezer emberrel.