Dredge

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. március 30. (1 éve 3 hónapja)

Műfaj: Horror, Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Felfedezős, Narratív történetmesélés, Menedzsment

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Dredge-ben a játékos egy halászt irányít, aki megpróbál saját vállalkozást indítani a Marrow sziget-csoporton. Hamarosan rájön, hogy a vizek félelmetes titkot rejtenek, amiket egy rejtélyes okkult szervezet a saját céljaira próbál felhasználni.

DLC:
The Pale Reach (2023. november 16) - a játékosok egy vadonatúj biomot fedezhetnek fel, amelyhez új felszerelésre is szükségük lesz, többek között az új és félelmetes „jégtörő” kiegészítőre, hogy áttörhessenek a fagyott jégtömbökön.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

8.5/10 - 2023 pozitív indie meglepetése
2023. október. 4.
Szerintem bátran kijelenthető, hogy a Dredge az év egyik pozitív meglepetés játéka lett. Bár a végére a sok halászás már az agyunkra mehet, szerencsére nincs nagyon túlhúzva a sztori, és még azelőtt a lezárhatjuk, hogy ráunnánk az egészre. Maga a történet szépen összeáll, persze ehhez az is kell, hogy a játékos odafigyeljen a párbeszédekre és lehetőleg mindent elolvasson, amit a környéken talál. Leginkább a türelmesebb játékosoknak tudom ajánlani, hisz eleve türelem kell magához a halászathoz is. Ha akcióval teli és nehéz játékra vágytok, akkor ne itt keresgéljetek. Akik viszont a lazább játékokat kedvelik, azok mindenképp tegyenek egy próbát vele.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Dredge – vigyázz, mit kotorsz elő a tenger mélyéről
Teszt
9 hónapja 1 hete (2023. október 4.)

Dredge – vigyázz, mit kotorsz elő a tenger mélyéről

Vajon lehet-e érdekes egy halász-menedzsmentes, vagy szimulációs videójáték, és mit keres egyáltalán a kalandjátékok között? A válasz röviden: igen, abszolút ma...

DLC-t kapott a Dredge
Hír
7 hónapja 3 hete (2023. november 19.)

DLC-t kapott a Dredge

Az új tartalomnak köszönhetően akár már a hidegebb vizekre is el evezhetünk.