Dreams in the Witch House

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. február 16. (1 éve 5 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Életszimulátor, Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Arkham, Massachusetts 1929. Walter Gilman, az ígéretes matematika szakos hallgató csak nemrég költözött a városba, hogy megkezdje tanulmányait a Miskatonic Egyetemen. A Dombrowski panziónak, ahol lakik, rossz híre van, de Waltert nem zavarják a régi pletykák... Egészen addig, amíg különös álmok nem kezdik el üldözni őt. Egy ocsmány terv van készülőben, és ha Walter nem vigyáz, ez az életénél is többe kerülhet neki. A lelkébe kerülhet.

Az Dreams in the Witch House a klasszikus point and click kalandjáték és a nyílt világú RPG egyedülálló keveréke. A játékmenet nem lineáris, és sok elem véletlenszerűen generálódik, így minden egyes újrajátszás más és más lesz.

A játékosnak „két hónapja” van arra, hogy felkészítse Waltert a rettegett május elsejére. Hogy hogyan tölti el az időt, az teljesen rajta múlik. Koncentrálhat a tanulásra, barátokra, vagy arra, hogy jó fizikai és szellemi állapotban maradjon. Vagy utánajárhat a régi legendáknak, elolvashatja a Miskatonic Egyetem tiltott könyveit, és kidolgozhatja az okkult szakdolgozatát. Vagy akár az ágyban is maradhat, és reménykedhet, hogy mindez elmúlik!

A játék H.P. Lovecraft „Álmok a boszorkányházban” című novellája alapján készült.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Nyílt világú point-and-click a lovecrafti univerzumból
Hír
2 éve 3 hónapja (2022. április 9.)

Nyílt világú point-and-click a lovecrafti univerzumból

RPG és point-and-click keverékeket láttunk már egy párat az utóbbi években, azonban nyílt világú, 10-20 órás játékidővel rendelkező pixel kalandot már nem túl s...

Már nem kell sokat várni a The Dreams in the Witch House-ra
Hír
1 éve 8 hónapja (2022. október 27.)

Már nem kell sokat várni a The Dreams in the Witch House-ra

Nem sokára itt a boszorkányokkal és lovecraftias lázálmokkal teli május elseje.

Februári kalandjáték megjelenések
Hír
1 éve 5 hónapja (2023. február 2.)

Februári kalandjáték megjelenések

Régen történt ilyesmi, hogy ilyen rövid időn belül ennyi jónak ígérkező kalandjáték jelenjen meg.