Dreamfall Chapters: The Longest Journey

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. október 21. (9 éve 5 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A Dreamfall Chapters a  The Longest Journey Saga harmadik része, a 2006-os Dreamfall közvetlen folytatása. Az epizódokra bontott játék első része, a Book One: Reborn 2014 október 21-én, az utolsó, a Book Five: Redux 2016 június 17-én jelent meg. Az utolsó rész után a teljes játék "ráncfelvarráson" esett át, ami engine cserét és minimális történeti változtatást jelent. A PS4  és Xbox One átirat 2017 március 24-én fog megjelenni Final Cut címen. Az Unity 5 alatt futó új kiadás PC-re is érkezik majd.

A játék története továbbra is Zoë Castillo és Kian Alvane körül forog, új szereplőként pedig bemutatkozik Saga, akinek April Ryan-hez és Lady Alvane-hoz is köze van valamilyen módon.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.