DON'T SCREAM

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 27. (7 hónapja 3 hete)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Felfedezős

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Joure & Joe

Kiadó: Joure & Joe

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A koncepció szerint 18 percet kell eltöltenünk egy erdőben sétálva (az idő csak akkor telik, ha mozgunk), miközben felfedezzük annak sötét titkait. Ahogy az egy jó horrorhoz illik, egy-két dologtól meg fogunk ijedni. Itt jön képbe a játékos és annak mikrofonja: amennyiben felsikoltanánk, vagy bármilyen hirtelen hangot hallatunk, a játék véget ér. Ebben az esetben kezdhetjük az egészet elölről.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

DON'T SCREAM – Ne sikíts!
Hír
8 hónapja 10 órája (2023. október 17.)

DON'T SCREAM – Ne sikíts!

A „Joure & Joe” nevezetű, két horrorkedvelő emberből álló csapat (név szerint Joe Henson és Joure Visser) rukkolt elő egy rég/új ötlettel a „Don’t Scream”-ben....