Dentures and Demons

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. november 18. (4 éve 8 hónapja)

Műfaj: Horror, Humoros, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Érintőképernyős, Mozgás kontroller

Fejlesztő: Sui Arts

Kiadó: Sui Arts

Platform: Android

Leírás:

A Dentures and Demons egy 2D pixelgrafikás kalandjáték, mely igen kreatív módon használja ki az okostelefonok adottságait. A játékban Varedze városában kell egy különös szekta után nyomozni, miközben elmosódik a határ a virtuális és a valódi világ közt.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sui Arts interjú
Interjú
3 éve 6 hónapja (2021. január 1.)

Sui Arts interjú

Hosszas várakozás után végre megjelent a Dentures and Demons második része. A játékok fordítójaként úgy gondoltam, hogy ez remek alkalom egy kis beszélgeté...