Crowalt: Traces of the Lost Colony

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. január 6. (2 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Madcraft Studios

Kiadó: Madcraft Studios

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy fiatal kalandor, Hugh Radcliff a történelem egyik legnagyobb rejtélyének, az Elveszett Kolóniának a nyomába ered. Alkudozz kalózokkal, merülj el a bennszülött rituálékban, tárj fel összeesküvéseket, és hozz meg nehéz döntéseket bonyolult utad során, mely e rejtély leleplezéséhez vezet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Crowalt – az elveszett kolónia rejtélye
Hír
3 éve 9 hónapja (2020. október 6.)

Crowalt – az elveszett kolónia rejtélye

A jövőre megjelenő pixel-artos kalandjátékban a kolonizálás korszakának egyik legnagyobb rejtélyének a nyomába eredhetünk.