Conquistadorio

6.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 20. (1 hónapja 1 hete)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Morion Studio

Kiadó: AD Gaming

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játékos egy konkvisztádor szerepébe bújuk, aki élete során számos megpróbáltatáson ment keresztül. Egy nap úgy döntött, hogy visszavonul és remeteként éli tovább életét. Nem akart mást, csak feküdni a magányos barlangjában, a lehető legtávolabb az emberektől. De úgy tűnik, még ebben a egyszerű tevékenységében is a sors új kihívások elé állítja őt. A kedvenc koporsója, amely ágyként is szolgált számára, eltűnt. Így hát nem marad más választása, mint hogy elinduljon megkeresni azt, miközben számos érdekes rejtvény állja útját.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Linkek

Értékelések

Princze

Összes értékelése: 18

6.5/10 - Ha szereted a debil alapötletű dolgokat, próbáld ki!
2023. október. 20.
Szereted az Amanita Design játékait? Úgy érzed, túl dús a hajad? Nem bírsz megszabadulni a gondolattól, hogy pár ősz hajszál sármosabbá tenné a megjelenésed? Vagy csak egyszerűen úgy szereted, ha fáj? De azért akad némi szépérzéked is, és szeretsz gyönyörködni a környezeteden? Ez a játék minden vágyadat teljesíthette volna, ha nem foltozzák meg egy kicsit az utolsó pillanatban. Így már annyira nem fáj, a hajad is megmarad, de azért egy-két ősz hajszál továbbra is benne van a pakliban. Ha szereted a debil alapötletű dolgokat, próbáld ki!

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Conquistadorio – arany helyett koporshow
Teszt
1 hónapja 1 hete (2023. október 20.)

Conquistadorio – arany helyett koporshow

A konkvisztádor, ki életében oly sok kihívással nézett szembe, úgy döntött, hogy visszavonul és remeteként él. Nem volt más célja, csak feküdni magányos zugában...