Conquistadorio

6.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 20. (7 hónapja 2 napja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Morion Studio

Kiadó: AD Gaming

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játékos egy konkvisztádor szerepébe bújuk, aki élete során számos megpróbáltatáson ment keresztül. Egy nap úgy döntött, hogy visszavonul és remeteként éli tovább életét. Nem akart mást, csak feküdni a magányos barlangjában, a lehető legtávolabb az emberektől. De úgy tűnik, még ebben a egyszerű tevékenységében is a sors új kihívások elé állítja őt. A kedvenc koporsója, amely ágyként is szolgált számára, eltűnt. Így hát nem marad más választása, mint hogy elinduljon megkeresni azt, miközben számos érdekes rejtvény állja útját.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Linkek

Értékelések

Princze

Összes értékelése: 34

6.5/10 - Ha szereted a debil alapötletű dolgokat, próbáld ki!
2023. október. 20.
Szereted az Amanita Design játékait? Úgy érzed, túl dús a hajad? Nem bírsz megszabadulni a gondolattól, hogy pár ősz hajszál sármosabbá tenné a megjelenésed? Vagy csak egyszerűen úgy szereted, ha fáj? De azért akad némi szépérzéked is, és szeretsz gyönyörködni a környezeteden? Ez a játék minden vágyadat teljesíthette volna, ha nem foltozzák meg egy kicsit az utolsó pillanatban. Így már annyira nem fáj, a hajad is megmarad, de azért egy-két ősz hajszál továbbra is benne van a pakliban. Ha szereted a debil alapötletű dolgokat, próbáld ki!

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Conquistadorio – arany helyett koporshow
Teszt
7 hónapja 1 napja (2023. október 20.)

Conquistadorio – arany helyett koporshow

A konkvisztádor, ki életében oly sok kihívással nézett szembe, úgy döntött, hogy visszavonul és remeteként él. Nem volt más célja, csak feküdni magányos zugában...

Karácsonyi nyereményjáték és videós kalandozás az év végén
Hír
4 hónapja 3 hete (2023. december 24.)

Karácsonyi nyereményjáték és videós kalandozás az év végén

Minden kedves olvasónknak szeretnénk boldog karácsonyt kívánni, méghozzá, ahogyan az elmúlt napok híreiben is be lett hangoztatva, egy kis ünnepi nyereményjáték...