Concealed

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 8. (6 hónapja 2 hete)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Vizuális novella, Fontos döntéses

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: CASCHA GAMES

Kiadó: Neverland Entertainment

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Concealed a "Parallel" sorozat első hivatalos része, és a "Diyingling" középiskola néhány diákjának rejtélyes eltűnéséről szólt. Vajon természetfeletti erők állnak az egész mögött?

Minden egy békés iskolai félévvel kezdődött, amikor Meng Jiangnan, miután befejezte külföldi csereprogramját, visszatért a "Diyingling" középiskolába.
Mint minden más rendes diák, Meng is csak egy egyszerű diák volt az iskolában, egészen addig, amíg furcsa események sorozata kezdődött meg...
Az eltűnt lányok, a megoldatlan ügyek és az iskolában évek óta keringő bizarr városi történetek miatt az igazságra kell fényt deríteni.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Concealed - újabb középsulis horror novella érkezik
Hír
6 hónapja 3 hete (2023. november 3.)

Concealed - újabb középsulis horror novella érkezik

A CASCHA GAMES és a Neverland Entertainment végre bejelentette a Concealed című vizuális-novellájuk megjelenési dátumát.