A CASCHA GAMES és a Neverland Entertainment végre bejelentette a Concealed című vizuális-novellájuk megjelenési dátumát.

Hogy ne húzzuk az időt, a lényeg, hogy a játék november 8-tól lesz elérhető a Steamen. Viszont a Concealed egész igényesnek tűnik, ezért összegyűjtöttünk róla minden infót, amit jelenleg tudni lehet róla.

A kínai CASCHA GAMES alkotása a Parallel képregénysorozat alapján készült, és a horror világába kalauzolja majd a játékosokat. A Concealed története a Diyingling középiskolában játszódik, és egy csapat diák körül forog, akik különös események sorozatába keverednek. A főszereplő Meng Jingnan épp most tért vissza az iskolába külföldi csereprogramja után. A nyugodt és békés életről alkotott elképzelése szertefoszlik, amikor furcsa események sorozata vágódik az arcába. A legsúlyosabbak közé az eltűnt lányok tartoznak, de rengeteg más megoldatlan ügy, és az iskolában évek óta keringő bizarr rejtélyes történetek sem könnyítik meg a helyzetét. Mengnek ki kell derítenie az igazságot mindezen rejtélyek mögött, és mindezt úgy, hogy közben a döntéseire is oda kell, hogy figyeljen, ugyanis a sztorinak többféle befejezése létezik.

A Concealed egyébként egész jól néz ki az egyedi fekete-fehér japán képregénystílusában. Összesen 7 darab, kronologikusan elbeszélt fejezetet tartalmaz, több mint 200 ezer szóval, 20 karakterrel és tucatnyi lehetséges forgatókönyvvel együtt, mindezt több mint 10 órányi játékidővel.

Akiket megfogott a fenti leírás, azok a Steamen már most kipróbálhatják a Concealed demóját.