Colossal Cave

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. január 19. (1 éve 5 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Puzzle, Felfedezős, Fontos döntéses

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Roberta Williams által készített Colossal Cave Reimagined egy akció-kalandjáték, amelynek középpontjában a felfedezés áll. A játék az 1976-ban megjelent Colossal Cave Adventure című szöveges játék remake-je.

A földalatti barlangok kanyargós labirintusában kifürkészhetetlen csodák várják az igazi kalandot keresőket. A mesebeli szörnyek élő lényekként materializálódnak, készen arra, hogy életre szóló barátokká vagy ellenségekké váljanak. Oldj meg összetett rejtvényeket, miközben hatalmas és veszélyes barlangokban kutakodsz. Gyűjtsd össze a lehető legtöbb tárgyat, és fedezd fel a barlangok mélyét, mielőtt egy eredményes küldetés után haza merészkednél.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Januárban érkezik a Colossal Cave Reimagined
Hír
1 éve 7 hónapja (2022. december 11.)

Januárban érkezik a Colossal Cave Reimagined

Az 1976-os szöveges kalandjáték újra gondolt verziója teljes 3D-ben pompázik majd.

Előrendelhető a Colossal Cave Remake dobozos kiadása
Hír
5 hónapja 2 hete (2024. január 31.)

Előrendelhető a Colossal Cave Remake dobozos kiadása

Ha valaki szeretné a kalandjáték-történelem egy fontos mérföldkövét a polcára tenni, annak most remek hírünk van! A Colossal Cave felújított változata ugyanis e...