Coffee Talk: Episode 2 - Hibiscus & Butterfly

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. április 20. (1 éve 2 hónapja)

Műfaj: Dráma, Fantasy

Játékmenet: Vizuális novella, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Point & click

Leírás:

A különleges hangulatú visual novel 3 évvel később visszatér, hogy a visszatérő törzsvendégek és néhány új búját, baját meghallgatva ne csak az övéken, hanem a saját életünkön is újra elfilozofálgathassunk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

8.5/10 - Egy modern klasszikus kellemes folytatása
2023. április. 29.
A Coffe Talk 2 a régi rajongóknak olyan lehet, mint egy szeretett regény folytatása, amiben újabb kalandjait élhetjük át a megkedvelt régi szereplőknek, azonban újoncként is érdemes belevágni, ugyanis meglepően gyorsan fel lehet venni így is a fonalat. Bár azt mondjuk nem értem, hogy rajtam kívül miért tenni bárki is így; ha kimaradt valakinek az első rész, mindenképpen kezdje azzal, hogy aztán utána rögtön folytassa is az élményt a folytatással. Így olyan, mint egy dupla kávé; kissé tömény, de legalább napokig ébren tart.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Coffee Talk Episode 2 - Kávéházi beszélgetések újratöltve
Teszt
1 éve 2 hónapja (2023. április 29.)

Coffee Talk Episode 2 - Kávéházi beszélgetések újratöltve

Mint több érdekesebb indie mókával mostanában, úgy a Coffee Talkkal is először valamelyik steames demofest keretében volt szerencsém megismerkedni néhány évvel...

LudoNarraCon 2024 összefoglaló
Érdekesség
2 hónapja 2 napja (2024. május 13.)

LudoNarraCon 2024 összefoglaló

Az elmúlt években már megszokottá vált, hogy az indie játékokat felkaroló Fellow Traveller kiadó minden évben megrendezi a narratív játékok fesztiválját, a Ludo...