Champy the Useless Vampire

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. február 15. (5 hónapja 1 hete)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: True Ascension

Kiadó: True Ascension

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

A játék főhőse Champy, aki vámpírhoz méltatlan módon nem hajlandó vért fogyasztani, és egyetlen említésre való képessége, hogy képes denevérré változni. El is van Párizsban, ám egyszer csak szólítja a kötelesség, pontosabban nagyapja, Drakula gróf, akit vámpírvadászok aljas mód megmérgeztek és elveszítette halandóságát. Félve attól, hogy esetleg mások a hatalmára pályáznak, egyetlen bizalmasa, avagy mihaszna unokája kezébe bízza a sorsát, hogy szerezze meg a megmentéséhez szükséges ereklyét.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Drakula halandó és… nem élvezi, avagy jön a Champy the Useless Vampire
Hír
5 hónapja 2 hete (2024. február 4.)

Drakula halandó és… nem élvezi, avagy jön a Champy the Useless Vampire

Attól, hogy egy Kickstarteren indított kampány kudarccal végződik, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a projektnek végleg lőttek. Ez történt a True Ascension bri...