Castle of Secrets

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 27. (8 hónapja 2 hete)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Hidden object, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Aliens games

Kiadó: AD Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy Susan nevű fiatal nőnek csodás élete volt mindaddig, amíg apja „rejtélyes körülmények között”, idő előtt el nem hunyt. Mivel édesanyja még mindig kétségbeesetten gyászolt, a családja gyorsan újabb házasságot szervezettneki a látszólag derék Mr. Austinnal. Susan élete egy időre normálisra fordult, mivel új mostohaapja jó családfőnek bizonyult. Ez a szünet azonban rövid életű lett, és hamarosan újra lecsapott a szomorúság. Valaki megölte Susant. A következő pillanatban Susan a holtak földjén ébred, de bátorságot önt magába és kimerészkedik onnan, hogy megtudja, ki a gyilkos, aki az egész családját megátkozta.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Februári kalandjáték megjelenések
Hír
1 éve 5 hónapja (2023. február 2.)

Februári kalandjáték megjelenések

Régen történt ilyesmi, hogy ilyen rövid időn belül ennyi jónak ígérkező kalandjáték jelenjen meg.