BROK the InvestiGator

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. augusztus 26. (1 éve 10 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Krimi, Humoros

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Egy futurisztikus, „könnyed cyberpunk” világban, ahol az állatok az emberek helyébe léptek, a kiváltságos polgárok a környezeti légszennyezéstől védő kupola alatt élnek, míg mások a kinti megélhetésért küzdenek.

A játék főhőse Brok, a magánnyomozó és egykori bokszoló, aki egyedül él Graffal, elhunyt felesége fiával. Bár soha nem tudott fényt deríteni a nő balesete mögött meghúzódó rejtélyre, a közelmúlt eseményei egy még tragikusabb végkifejletet hozhatnak számára. Egy olyat, amely talán egyenesen a saját létezésükhöz is kapcsolódik.

Vajon képesek lesznek-e ellenállni e romlott világ fenyegetéseinek, és szembenézni saját sorsukkal?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

8.5/10 - 2022 egyik legérdekesebb kalandjátéka
2022. augusztus. 30.
Néhány gyengébb részétől eltekintve – gondolok itt a verekedős részekre – a BROK 2022 egyik legjobb point-and-clickje lett. Minden megvan benne, amit egy kézzel-rajzolt és modern kalandjátéktól elvárnánk, ráadásul a nem lineáris feladatmegoldásoknak köszönhetően csak tőlünk függ, hogy miképpen tüntetjük el az elénk gördülő akadályokat. A jelenlegi 20 eurós ára szinte már nevetségesen alacsony egy több mint 15 óra hosszúságú indie játékért cserébe, és itt még figyelembe kell vennünk azt a tényt is, hogy a 11 befejezés mindegyike más és más, valamint a döntéseink miatt már a játék közepe táján is másképp alakulhatnak az események. És azt se feledjük, ezt az egészet egyetlen fejlesztő rakta össze. Egy szó mint száz, mindenképpen tegyetek vele egy próbát.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

BROK the InvestiGator – kalandos csihi-puhi egy kézzel rajzolt cyberpunk világban
Hír
1 éve 11 hónapja (2022. augusztus 12.)

BROK the InvestiGator – kalandos csihi-puhi egy kézzel rajzolt cyberpunk világban

Egy futurisztikus világban, ahol az emberek helyét az állatok vették át, egy magánnyomozó alligátor bőrébe bújva kell majd helyre tennünk a rosszfiúkat.

BROK the InvestiGator, avagy felnőtteknek szóló krokodilmesék
Teszt
1 éve 10 hónapja (2022. augusztus 30.)

BROK the InvestiGator, avagy felnőtteknek szóló krokodilmesék

Ismét egy kézzel-rajzolt kalandjáték került a célkeresztünkbe, vagy mondhatjuk úgy is, hogy az öklünk elé. A francia, egyszemélyes COWCAT stúdió 6 hosszú éven á...