Back to the Dawn

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 3. (8 hónapja 2 hete)

Műfaj: Fantasy, Krimi, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés, Stratégia, Életszimulátor

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Felül-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Metal Head Games

Kiadó: Spiral Up Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Back to the Dawnban egy sötét összeesküvésbe keveredett riportert alakítasz, akit egy szigorúan őrzött börtönbe zártak, mert nem volt kedve úgy táncolni, ahogy fütyültek neki. Össze kell szednie magát, és meg kell tanulnia túlélni ebben az ellenséges környezetben. Játékosként fedezd fel a börtön minden szegletét, és használj ki minden gyenge pontot, amit találsz. Szerezz barátokat (vagy ellenségeket) rabtársaiddal, és az ő segítségükkel szökj meg a börtönből. Nem csak a te életedet kell megmentened, de az egész várost is!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Princze

Összes értékelése: 36

8.5/10 - A börtön ablakába soha nem süt be a nap
2023. december. 20.
Hogy stílszerűen fogalmazzak: nem tesz rossz lóra, aki elcsábul a játéknak. Könnyen rabul ejt, mert bár felettébb rohadék mód tud bánni velünk, mégis addiktív, ugyanis az ember szereti nem hagyni magát, és megpróbál felülkerekedni az őt gátló tényezőkön. Ami vagy összejön, vagy nem, mint Thomasnak a szökés. Mindezt ráadásul színesen teszi, teret engedve a különböző habitusú játékosoknak. Azt is mondhatnám, hogy állati kalandban lesz részed, ha vállalod az itt letöltendő időt.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Back to the Dawn – A börtön ablakába soha nem süt be a nap
Teszt
6 hónapja 4 hete (2023. december 20.)

Back to the Dawn – A börtön ablakába soha nem süt be a nap

Meglehetősen érdekes műfajkoktél került asztalunkra a Metal Head Games jóvoltából. A börtönszimulátor alapjaiban némileg közelebb áll a szerepjátékokhoz, mint a...