Back to the Collis

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. december 31. (6 hónap 1 hét múlva)

Műfaj: Érzelmes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: SollersTech

Kiadó: SollersTech

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A remetelét szép és jó, amíg minden jól megy és nincs szükséged az emberekre. Amikor azonban problémákba ütközöl, sajnos be kell látnod, hogy muszáj kapcsolatba lépned másokkal. Így jár főhősünk is - aki régebben a bájos Collis városkában éldegélt, aztán úgy döntött, jobb neki az egyedüllét az erdőben -, amikor vízhiánnyal szembesül, s amely a jelek szerint egész Collist érinti, aminek következtében visszatér régi lakhelyére, hogy utánajárjon a dolgoknak. Ott aztán a kedves játékos majd megismerkedhet a városka lakóival és azok társadalmi problémáival. És akár még azt is megérted, miért döntöbb inkább Benjamin a magány mellett.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Az első részletek a Steamre érkező Back to the Collis játékról
Hír
6 hónapja 1 hete (2023. december 10.)

Az első részletek a Steamre érkező Back to the Collis játékról

Gyönyörű kézzel rajzolt, írott szöveg-mentes point-and-click kaland érkezik a grúz SollersTech indie csapattól, aminek Benjamin nevű főszereplője egy mogorva, v...