Arthur’s Knights: Tales of Chivalry

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2000. április 6. (24 éve 3 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Felfedezős, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Point & click

Leírás:

A régi időkben a lovagok a cameloti Kerekasztal lovagjaivá akartak válni. Ez a történet Bradwen lovagról, egy király törvénytelen fiáról szól, akit a féltestvére az apjuk halála után száműz otthonából. Bradwen és hűséges paripája elindul, hogy visszaszerezze földjeit, becsületét és elfoglalja jogos helyét a Kerekasztalnál.

Bradwen története kétféleképpen mesélhető el: keresztény lovagként, aki Sir Lancelothoz hasonlóktól kér tanácsot, vagy kelta lovagként, akit Merlin, a varázsló és a tündérek vezetnek. A játék elején választhatod ki, hogy melyik történetet játszod, amikor kiválasztasz egy piros vagy fehér könyvet a talapzatról. Mindkét történet teljesen külön játszható, más-más útvonalakkal és küldetésekkel, valamint külön mentési helyszínekkel.

Referenciaként egy történelmi adatbázis is szerepel a játékban, amely a lovagok életével és a kor történelmével kapcsolatos témákat tartalmaz. Az adott történetet egy napló tartalmazza, amely az előrehaladás során szöveggel egészül ki.

A játék előre renderelt, részletes (de statikus) hátteret tartalmaz animált 3D-s tárgyakkal (madarak, állatok stb.), eredeti zenével és hangeffektekkel. A mozgáshoz a billentyűzetet használod és az olyan műveletekhez is, mint például egy tárgy felvétele vagy egy elesett ellenség megkeresése. Az egeret a menükhöz és a beszélgetéshez használod. Ha Bradwen megszerezte a megfelelő fegyvert, automatikusan harcolni fog az ellenséggel, egyszerűen a kard ikonjára kattintva. Mivel választani lehet, hogy beszélgetni vagy harcolni akarsz egy potenciális ellenséggel, akár meg is halhatsz, ha rosszul választasz.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.