Arthur's Knights II: The Secret of Merlin

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2002. április 2. (22 éve 3 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés, Felfedezős

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Point & click

Leírás:

Miután Bradwen az első játékban sikeresen teljesítette küldetését, hogy a Kerekasztal lovagjává váljon, a folytatásában a sötét erők ellen kell harcolnia. Egy szörnyű átok által súlyosbított sebe sehogy sem akar begyógyulni, ezért varázslatos módot kell találnia a gyógyulásra.

A The Secret of Merlin egy történelmi kalandjáték, amely a 7. századi Britanniában játszódik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Arthur’s Knights: Tales of Chivalry

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.