Anna

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. július 16. (11 éve 11 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A 2012-ben megjelent Anna egy belső-nézetes horror kalandjáték, amely egy elhagyatott házban játszódik. Egy férfi karaktert irányítunk, aki a rémálmaiból ismerős környezetben találja magát.

A játék stílusa nagyon hasonlít a tipikus sétaszimulátorokéra, viszont itt lesz egy pár fejtörő is és csak azokat megfejtve tudunk előrébb jutni a történetben. Attól függően, hogy hogyan haladtunk végig a játékon, három fajta befejezést kaphatunk. A befejezések abban különböznek, hogy ha a pozitívabb befejezéseket sikerül megkapnunk, akkor új helyiségek válnak elérhetővé a házban.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Újabb rakás kalandjáték kapott magyar feliratot
Hír
1 éve 10 hónapja (2022. július 23.)

Újabb rakás kalandjáték kapott magyar feliratot

Úgy néz ki, ez az év igencsak kedvez a kalandjátékoknak, és nem csak amiatt, mert viszonylag igényes játékok jelennek meg, de azért is, mert több hobbifordító i...