Amnesia: The Bunker

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. június 6. (1 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle, Felfedezős, Fontos döntéses

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az Amnesia: The Bunker a Frictional Games Amnesia-sorozatának negyedik része. A korábbi Amnesia-játékokkal ellentétben egy újfajta horror-túlélőkalandot kínál, kiemelkedő játékmenettel és sandbox elemekkel megfűszerezve. A játékosok sorsa teljes mértékben saját kezükben van.

Az első világháború idején játszódó cselekményben egy revolverpisztollyal és egy zajos dinamós zseblámpával felfegyverkezett, amnéziától gyötört és egy túlvilági lény által üldözött francia katona bőrébe bújva kell bejárnunk egy rosszul megvilágított bunker folyosóit.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Új Amnesia rész van készülőben, mi pedig összegyűjtöttük a részleteket róla
Hír
1 éve 7 hónapja (2022. december 3.)

Új Amnesia rész van készülőben, mi pedig összegyűjtöttük a részleteket róla

A SOMA és az Amnesia alkotói újra definiálnák a horror műfaját az Amnesia: The Bunker című alkotásukban.