American Arcadia

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 15. (7 hónapja 5 napja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller, Érzelmes, Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle, Platformer, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Out of the Blue Games

Kiadó: Raw Fury

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Kapcsolj oda az American Arcadiára, a világ legnépszerűbb valóságshow-jára! Ebben a retro-futurisztikus, 70-es évekbeli nagyvárosban minden lakó kényelmes luxuséletet él... és fogalmuk sincs arról, hogy a hét minden napján, a nap 24 órában közvetítik az életüket! Szakadj hát ki a való világból, dőlj hátra, és élvezd a legveszélyesebb TV-vetélkedőt, ahol a népszerűséged csökkenéséért nagy árat kell fizetned: az életedet.

Irányíts két különböző karaktert két különböző világban a játék végigjátszása során: éld át Trevor szökését 2,5D-s platformjátékként, és segíts neki Angela bőrébe bújva a belső nézetes hackeléssel. Csak együtt dolgozva lesz esélyük felülkerekedni a vállalaton, amivel szembeszálltak!
(Forrás: Steam)

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

American Arcadia – menekülj a 70-es évek TV-re vitt utópiájából
Hír
7 hónapja 2 hete (2023. november 1.)

American Arcadia – menekülj a 70-es évek TV-re vitt utópiájából

A díjnyertes és a kritikusok által is elismert Call of the Sea-t jegyző duó (az Out of the Blue Games fejlesztőcsapat és a Raw Fury kiadóvállalat) legújabb játé...