Alfred Hitchcock - Vertigo

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. december 16. (2 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Bár az 1958-as film a játék legfőbb inspirációja, a Pendulo játéka nem teljesen kapcsolódik hozzá. A játékos Ed Miller, egy író karakterének irányítását veszi át, aki éppen autóbalesetet szenvedett. Szerencsére nem esett nagy baja, viszont a felesége és a lánya, akikkel együtt utazott, a baleset után már nem voltak a helyszínen. A sokk és az őt ért trauma miatt szédülni kezd, és terápiás kezelésre szorul. Ez azonban nem tántorítja el őt attól a céljától, hogy rájöjjön, mi is történt valójában.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Két év után végre bemutatkozott a Vertigo, a Pendulo Studios következő kalandjátéka
Hír
3 éve 1 hónapja (2021. június 6.)

Két év után végre bemutatkozott a Vertigo, a Pendulo Studios következő kalandjátéka

A játék Alfred Hitchcock Vertigo filmjét veszi alapul.