AI: The Somnium Files

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. szeptember 18. (4 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi, Krimi

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Vizuális novella, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A játék egy elhagyatott vidámparkban talált női holttest felfedezésével kezdődik. A testet valamilyen éles tárgy okozta sebek borítják, a bal szemét kivájták, és a nőt egy lovas körhinta egyik ülőkéjére kötözték. Kilétét nem sokáig titkolja a játék, néhány másodperc elteltével kiderül, hogy az általunk irányított nyomozó – Kaname Date (ejtsd Dah-téj) – egyik ismerőse volt. A gyilkosság módja és a bizonyítékok azonban kísértetiesen hasonlítanak egy évekkel ezelőtti sorozat-gyilkosságra, amit annak idején a Küklopsz Gyilkosságoknak neveztek el. Megindul hát a hajsza az idővel, hogy mielőbb kézre kerítsék a gyilkost, és ezzel megakadályozzák az újabb förtelmes gyilkosságokat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

9/10 - 2019 legjobb nyomozós játéka. Pont.
2020. október. 22.
Az AI: The Somnium Files kötelező darab minden detektív rajongónak. Ritka, hogy egy krimi ennyire kreatív, magával ragadó és egyben kockázatvállaló is legyen. Nem hibátlan, mert a humor, a komolyabb fejtörők hiánya és az ismétlődő játékmenet okozhat némi fejfájást egyeseknek, de azt a tényt nem vehetjük el tőle, hogy óriási előrelépést tett a vizuális novellák műfajában. Ajánlom a régi motoros novella rajongóknak, de azoknak is, akik csak most ismerkednek a műfajjal.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

AI: The Somnium Files
Teszt
3 éve 8 hónapja (2020. október 22.)

AI: The Somnium Files

2019 legjobb nyomozós játéka. Pont. Sőt, én odáig is elmennék, hogy azt mondjam, a legjobb kalandjátéka.