Agatha Christie: Evil Under the Sun

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. október 15. (16 éve 9 hónapja)

Műfaj: Thriller, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: AWE Productions

Kiadó: The Adventure Company

Platform: Windows/DOS, Wii

Leírás:

Az előző részekkel ellentétben, ebben az Agatha Christie-feldolgozásban már Arthur J. M. Hastings mellett a híres-neves Hercule Poirot detektívet is irányíthatjuk. A játék egy teljesen új leltár (inventory) rendszerrel, új játékmeneti elemekkel, több helyszínnel és kidolgozottab dialógus rendszerrel érkezett. A kaland története egyébként egy híres színésznő meggyilkolása körül forog.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:

Linkek

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

9/10 - Nyaraló gyilkosok
2024. január. 30.
Végezetül, csak annyit mondhatok, hogy az Evil Under Sun méltó az írónő életművéhez, mivel az előző kalandfeldolgozásokkal ellentétben tökéletesen át tudja adni a regény hangulatát, és sikerül izgalmas részletekkel, a cselekmény logikáját sem megtörően, kibővíteni a történetet! A gyönyörű renderelt hátterek, a hangulatos muzsikák, és a kis szürke celláinkat megizzasztó fejtörőknek köszönhetően nem csak a regény rajongóinak ajánlott legalább egy demó erejéig kipróbálni!

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Agatha Christie: Evil Under The Sun - Nyaraló Gyilkosok
Végigjátszás
15 éve 5 hónapja (2009. február 1.)

Agatha Christie: Evil Under The Sun - Nyaraló Gyilkosok

A tavaly nyár elején magyarul is boltokba került Evil Under Sun/Nyaraló Gyilkosok kaland hangulatával és fondorlatos cselekményével tiszteletben tartotta a krim...

Agatha Christie: Evil Under The Sun - Nyaraló gyilkosok
Teszt
16 éve 3 hete (2008. június 20.)

Agatha Christie: Evil Under The Sun - Nyaraló gyilkosok

Kissé megkésve bár, de törve nem, leteszteltük nektek a tavalyi év végén megjelent eddigi legjobb, Agatha Christie regény által inspirált kaland magyar felirato...