Agatha Christie: And Then There Were None

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2005. október 27. (18 éve 8 hónapja)

Műfaj: Thriller, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: AWE Productions

Kiadó: The Adventure Company

Platform: Windows/DOS, Wii

Leírás:

Agatha Christie nagysikerű regénye alapján készült point and click kalandjáték. A történet lényegében ugyanaz, mint a könyvben, azzal a különbséggel, hogy egy olyan karaktert irányítunk, aki az írott verzióban egyáltalán nincs megemlítve. Patrick Narracott-ról van szó, akinek a testvére (Fred) volt az, aki a vendégeket a csónakján a szigetre vitte. A játékban Patrickra hárul ez a feladat, mert a testvére bizonyos oknál fogva nem tudja elvégezni. Azonban Patrick is kényteken a szigeten maradni, mivel egy ismeretlen alak megrongálta a járművét..

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.