Afterlove EP

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. október 1. (3 hónap 1 hét múlva)

Műfaj: Érzelmes, Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Randiszimulátor, Vizuális novella, Fontos döntéses

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az Indonézia fővárosában, Jakartában játszódó Afterlove EP a Coffee Talk és a What Comes After alkotójától származó vizuális regény, narratív kalandjáték és ritmusjáték elemeinek keveréke.

Bújj Rama, egy fiatal zenész bőrébe, aki barátnője, Cinta halála után próbál továbblépni az életben. Miközben közeli barátai és zenekari társai mind elszántan segíteni akarnak neki továbblépni, Rama már több mint egy éve elakadt a gyászában. Elhanyagolja a zenéjét, a mentális egészségét és a kapcsolatait. A dolgokat tovább nehezíti, hogy Cinta hangját hallja a fejében, és nem tudja, hogy a lány egy szellem vagy a képzelete szüleménye.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

LudoNarraCon 2024 összefoglaló
Érdekesség
1 hónapja 1 hete (2024. május 13.)

LudoNarraCon 2024 összefoglaló

Az elmúlt években már megszokottá vált, hogy az indie játékokat felkaroló Fellow Traveller kiadó minden évben megrendezi a narratív játékok fesztiválját, a Ludo...