Adventure Forge

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. december 31. (5 hónap 1 hét múlva)

Műfaj: Horror, Sci-fi, Humoros, Fantasy, Krimi, Érzelmes

Játékmenet: Menedzsment, Narratív történetmesélés, Puzzle, Vizuális novella

Grafikai stílus: 3D, Low-poly, PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes, 3D külső-nézetes, Izometrikus, Felül-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Jordan Weisman, az olyan sztoriorientált alkotások, mint a Shadowrun, BattleTech, MechWarrior vagy éppen a Crimson Skies atyjaként azt szeretné, hogy a fiatal generáció is megtapasztalhassa a játékalkotás örömét, ezért készítette el az Adventure Forge-ot.

A program egy modern játékkészítő „játék” lesz, amivel kismillió gyári assetet, programozás nélküli rendszereket és persze a fantáziánkat latba vetve készíthetünk hagyományos point and click kalandjátékokat, visual novelleket, de akár izometrikus nézetű fantasy/sci-fi szerepjátékokat is. A kész alkotásokat pedig megoszhatjuk majd másokkal is. Természetesen tutorialok és egyéb segítségek állnak mindebben a segítségünkre; sem programozónak, sem grafikusnak, sem hivatalos pályaépítőnek vagy éppen narratív dizájnernek nem kell lennünk a használatához.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Csináljunk kalandjátékot, avagy a jövő héten kipróbálható lesz az Adventure Forge!
Hír
1 hónapja 2 hete (2024. június 6.)

Csináljunk kalandjátékot, avagy a jövő héten kipróbálható lesz az Adventure Forge!

Június 10-től 17-ig tartja a Steam a szokásos koranyári demófesztiválját, aminek a keretében többek között kipróbálható lesz az ezen sorok témájául szolgáló pro...