A Twisted Tale

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. március 7. (4 hónapja 1 hete)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Voodoo Bembel

Kiadó: Voodoo Bembel

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék főszereplője Vio, aki egy különös portál közreműködésével, akaratlanul, de különböző birodalmakon át vezető kalandozásba kezd, amely lerombolt városokba, a legmélyebb dzsungelben talált kalózhajókhoz és sok más irreális helyszínre viszi őt. A játék nem fukarkodik a humorban, és rengeteg érdekes karakterrel bővelkedik, mint például a (depressziós) Halállal.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Princze

Összes értékelése: 36

7/10 - Egy csipetnyi retró móka
2024. április. 30.
Ha te is úgy gondolod, hogy a ‘90-es évek után is született megannyi jó kis hagyományos kalandjáték, bátran adj neki egy esélyt! Csoda egyelőre nem született, de még messze a történet vége. Első játéknak (egész pontosan játékrészletnek) teljesen korrekt alkotás született.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Csavart érzek az er… mesében: A Twisted Tale
Hír
4 hónapja 1 hete (2024. március 6.)

Csavart érzek az er… mesében: A Twisted Tale

Holnap érkezik az A Twisted Tale névre hallgató humoros point-and-click, ami igyekszik a klasszikus rajzolt kalandokból meríteni – amik olyan jók voltak, hogy i...

A Twisted Tale: Chapter 1 - Egy csipetnyi retró móka
Teszt
2 hónapja 2 hete (2024. április 30.)

A Twisted Tale: Chapter 1 - Egy csipetnyi retró móka

Számomra örömteli, hogy a mai napig születnek klasszikus point-and-clickek, amit bár sokan elavult műfajnak tartanak, én ezzel nem értek egyet. Abból, hogy egy...

Ezzel játszottunk áprilisban
Érdekesség
2 hónapja 1 hete (2024. május 2.)

Ezzel játszottunk áprilisban

Hóeleji filler rovatunk következik az előző havi játékélményeinkről, bár akadtak bátrabbak, akik nem csak videójátékokat említettek meg!