A Rogue Escape

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. június 10. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Virtuális valóság

Leírás:

Ismeretlen gombokkal, karokkal és monitorokkal körülvéve állsz egy lopott “nauticrawl” kormányánál, egy kolosszális gépezetnél, amelynek a kezeléséhez nem vagy kiképezve. Tanuld meg irányítani ezt a mechanikus szörnyeteget, és talán, de csak talán, le tudsz jutni erről a szikláról.

A Rouge Escape a Nauticrawl című játék VR változata.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Nauticrawl

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.