Nauticrawl

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. szeptember 16. (4 éve 10 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Spare Parts Oasis

Kiadó: Armor Games Studios

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

Egy ismeretlen bolygón rabszolgasorba taszítva, egy lopott Nauticrawl az egyetlen reményed, hogy megmenekülj a nyomorult életből, amibe beleszülettél. De most, hogy a kormánynál vagy, egészen új problémákat kell megoldanod. A hajó tele van olyan karokkal, gombokkal és műszerekkel, amelyeknek semmi értelme sincs számodra. És még ha lenne is, hova mennél?

Ez a lopott Nauticrawl az egyetlen esélyed a menekülésre, és egyben a veszted valószínű eszköze is. Az őrszemek közelednek, itt az ideje, hogy lépj!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: A Rogue Escape

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.