A Little to the Left

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. november 8. (1 éve 8 hónapja)

Műfaj: Érzelmes

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Max Inferno

Kiadó: Secret Mode

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

Az A Little to the Left egy rejtvényjáték, amelyben különböző (főleg háztartási) terekben lévő tárgyak rendezése a feladatunk. A játékot az Annie Macmillan és Lukas Steinman által alapított kanadai indie stúdió, a Max Inferno fejlesztette. A játékot a mindennapi tevékenységek, különösen a takarítás inspirálta.

Az A Little to the Left azt a feladatot adja nekünk, hogy úgy válogassuk és rendezzük a tárgyakat, hogy a lehető legjobban kihasználjuk a rendelkezésre álló helyet. A játék hetvenöt rejtvényt és véletlenszerűen generált napi kihívásokat tartalmaz.
Minden rejtvény hasonló szabályok szerint működik. A játékosok olyan tárgyakat kapnak, mint például csavarok és szögek a szerszámosládákban, kartondobozokban vagy könyvek a könyvespolcon. A rejtvényeknek nincs egyetlen előre meghatározott megoldása - rajtunk múlik, hogy a tárgyakat méretük, színük vagy funkciójuk szerint rendezzük-e.
A játék során a legfőbb akadályunk a macskánk, aki meglehetősen huncut csínytevő. Akárcsak a való életben a háziállatok, ez is hajlamos feldönteni dolgokat, elkapni őket, vagy bolyhos farkával tönkretenni az elrendezésünket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.