49 Keys

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. október 31. (4 hónap 1 hét múlva)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A 49 Keys egy narratív központú kalandjáték, amelyet a 16. századi valódi varázskönyvek ihlettek. A főhős egy domonkos rendi szerzetes, aki súlyos hallucinációkkal küzd, amelyek miatt a traumái által előidézett démonokat lát. Egy nap levelet kap elhunyt mesterétől, aki titokzatos örökségének örökösévé nevezi ki őt. Utazása egy nyugtalanító, rejtélyekkel és hátborzongató szellemekkel teli szigetre viszi őt.

Az alkotás a 49 Chiavi című játékkönyv alapján készült, amely 2022-ben jelent meg. Az Olaszországban nagyon hamar bestsellerré való puzzle-kalandregény, az irodalomkritikusok elsöprő elismerését elnyerve, 2022-ben az év regénye és Librogame Magnifico lett.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Fedezd fel az örökség mögött megbúvó titkot a 49 Keys című lovecrafti kalandban
Hír
1 hónapja 4 hete (2024. április 22.)

Fedezd fel az örökség mögött megbúvó titkot a 49 Keys című lovecrafti kalandban

A 2P Games kiadó bejelentette, hogy két évvel a 49 Chiavi című bestseller játékkönyvének megjelenése után Michele Buonanno elkészítette élete első videojátékát.