Elnézve a stúdió eddig megjelent játékait, egyáltalán nem meglepő, hogy ismét egy csurom véres kaland készül a boszorkánykonyhájukban.

A Devil Came Through Here trilógia (Downfall, The Cat Lady, Lorelai) befejeztével az egyszemélyes Harvester Games stúdió továbbra sem képes faképnél hagyni a sötét, horrorisztikus és depresszív témákat. Legújabb játékuk bejelentésével most már azzal is tisztában vagyunk, hogy a gonosz valószínűleg ebben a történetben is fontos szerepet játszik majd.

A játék főszereplője egy Angie Weather nevű ápolónő, aki gyógyíthatatlan tüdőrákban szenved. Egy nap azonban találkozik egy furcsa lénnyel, aki felajánlja, hogy meggyógyítja a betegségét, cserébe öt lehetetlen feladat teljesítéséért. Ennek során néhány igazán pszichopata sorozatgyilkos nyomára kell bukkannia, miközben két különböző világ között utazgat: a való világ (jelen esetben egy farm az Egyesült Királyságban, Devonban, valamint a helyi városok, mocsarak és erdők) és a címadó Burnhouse Lane között, amely egy véget nem érő utca, amely első pillantásra teljesen kihaltnak tűnik, de idővel feltárulnak lakói és titkai, amelyek csak azok számára elérhetőek, akik szembenéznek saját halandóságukkal, tehát mint például Angie.

A játékosoknak rejtvényeket kell megoldaniuk, barátokat és ellenségeket szerezniük, futniuk, elbújniuk és harcolniuk kell egy olyan utazás során, amely néhány igazán sötét helyen játszódik, de közben megmosolyogtat, megríkat és megkérdőjelezi az életet és mindazt, amit természetesnek tartunk benne. Ez a történet a halálról szól, de a barátságról és az örök reményről is, hogy bármennyire is rosszul mennek a dolgok, mindig van okunk a folytatásra.

Az első képek és a videó megtekintése után a Burnhouse Lane le sem tagadhatná Rem Michalski, a Harvester Games fejlesztőjének kézjegyét. Ezt a játékot is a kézzel-rajzolt, 2D-s, oldalnézetes grafika jellemzi, és amelyben a karakterünket billentyűzettel, illetve kontrollerrel tudunk irányítani. Ezúttal azonban újdonságok is kerültek a játékmenetbe, mint például a túlélési elemek. Bár Michalski elmondása szerint a Burnhouse Lane egyáltalán nem lövöldözős akciójáték, de Angie-nél mindig ott lesz a fegyvere, és képes lesz visszavágni néhány akciósabb szakaszában a játéknak, amolyan Silent Hill és a Resident Evil stílusban. A játékosoknak azonban vigyázniuk kell, mert itt is csak kevés lőszer áll majd a rendelkezésükre, és az ellenség viszont keményen vissza tud ütni. Ennek tudatában a játékosnak alaposan meg kell majd gondolnia, hogy mikor fog a fegyveréért nyúlni, mert minden lövés számítani fog.

A játék valamikor 2022 végén érkezik Steamre.