ZorkQuest: The Crystal of Doom

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1988. június 1. (36 éve 1 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Vizuális novella, Szöveges

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Szöveges

Fejlesztő: Tom Snyder Productions

Kiadó: Infocom, Inc.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék közvetlen folytatása a ZorkQuest első részének (ZorkQuest: Assault on Egreth Castle). Ahogy az előző rész is, ez is egy vizuális novellának tekinthető, melynek lefolyása a felhasználó döntéseitől függ. A játékban több karakter történetét követhetjük végig és csak akkor áll egésszé a történet, ha mindegyik karakter szemszögéből végigvittük a játékot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.