ZorkQuest: Assault on Egreth Castle

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1988. június 1. (36 éve 1 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Vizuális novella, Szöveges

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Szöveges

Fejlesztő: Tom Snyder Productions

Kiadó: Infocom, Inc.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Ebben a sokak által interaktív képregénynek tartott játékban a játékos döntései befolyásolják a cselekmény útját. A történetet különböző karakterek szemszögéből is átélhetjük, és valójában érdemes is ezt megtenni, mert csak akkor kapunk teljes képet róla.

Maga a történet arról szól, hogy néhány kalandor érkezik az Egreth kastélyba, akiket egy különös amulett vezet. Az egykor büszkén tündöklő kastélyt manapság már gonosz lények lakják. Ha mindez nem lenne elég, a kastélyt kívülről-belülről egy őrült varázsló irányítja. Vajon sikerül-e a bátor kalandoroknak megállítani az őrületet?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.