Zork: The Great Underground Empire

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1980. június 1. (44 éve 1 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Szöveges

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Szöveges

Fejlesztő: Infocom, Inc.

Kiadó: Personal Software Inc.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Zork az egyik leghíresebb szöveges kalandjáték. 100%-osan szöveges, tehát a szövegen kívül semmilyen képpel nem találkozunk benne. Kis túlzással a lapozgatós, Kaland Játék Kockázat Könyvek digitális másának lehetne nevezni. A játék egy szép erdőben indul, ahol a játékos egy fehér ház előtt áll. Nem sokkal később azonban a játékos a Nagy földalatti birodalomban találja magát, ahol az lesz a feladata, hogy összegyűjtse Zork tizenkilenc kincsét.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.