Zero Escape: Zero Time Dilemma

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. június 29. (7 éve 9 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller, Krimi

Játékmenet: Puzzle, Vizuális novella

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Leírás:

A Zero Escape sorozat befejező, harmadik része, melynek játékmenete hozza az előző részekből megismert vizuális-novella és fejtörőkkel teli, halálos szórakozást.

A történet ismét 9 foglyul ejtett ember túléléséről szól, akik egy földalatti intézményben térnek magukhoz. Nem sokkal később pedig kezdetét veszi, a sorozatból már megszokott, véressé való játék...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.