Yesterday

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. április 29. (12 éve 2 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Humoros, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Pendulo Studios

Kiadó: Focus Entertainment

Platform: iOS, Windows/DOS, Android

Leírás:

A játék cselekménye a jelenben játszódik New York városában, ahol valaki sorozatban gyilkolja a hajléktalanokat. A fiatal és gazdag Henry White, aki megörökölte apja cégét, támogatni kezd egy jótékonysági szervezetet, hogy közös munkával elfogják a gyilkost és kiderítsék az indítékait. Barátjával Samuel Cooperral együtt (akit, mint testőrt visz magával) járják a várost bizonyítékok után kutatva, míg össze nem futnak egy rejtélyes John Yesterday nevű sráccal, aki emlékezetkiesésben szenved.

A stúdió előző játékaihoz képest a Yesterday sokkal sötétebb hangulatjegyeket visel magán. 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.