XEL

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. július 12. (2 éve 3 napja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi, Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A XEL egy sci-fi és fantasy környezetben játszódó, 3D-s akció-kalandjáték.

A játék főszereplője Reid, aki űrhajójának meghibásodása miatt a XEL nevezetű, különös bolygón landol. A baleset miatt amnéziában szenved, ezért rajtunk, játékosokon múlik, hogy kibogozzuk a múltját és a XEL bolygóhoz fűződő kapcsolatát.

A játék a Zelda-szerű, impozáns dungeonök mellett – amelyek tele vannak váratlan fenyegetésekkel és kihívásokkal – rejtvényeket és izgalmas történetet kínál.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Friss képek érkeztek a Zelda-szerű XEL-ből
Hír
2 éve 2 hónapja (2022. április 19.)

Friss képek érkeztek a Zelda-szerű XEL-ből

Úgy tűnik, hogy sok másik műfaj mellett a Zelda-szerű, izometrikus akció-kalandjátékok is a virágkorukat élik, és a tavalyi Death’s Door, valamint az idei Tunic...